6 decembrie 2011

despre siguranţă şi dragoste

Păşesc cu picioarele tot mai depărtate unul de altul. În sfârşit, cu siguranţă. Ca un bărbat. Ba nu, ca un urs! Legănat. Ca să-mi menţin echilibrul şi cele 10 kg adăugate. De parcă aş fi pe mare. Un marinar pe un vas ce se clatină. Ba nu, o răţuşcă! Am mersul unei raţe. Sting lumina şi mă întind pe orizontală şi umplu patul numai burtă şi ţâţe, vorba lui P (bucură-te, îi zic, că sunt diversă și permanent „nouă”; acum mă umflu, după am să mă dezumflu), iar Degeţica mai caută să fie plimbată şi legănată. Nu înţelege că stinsul luminii înseamnă că gata, dormim. Tocmai atunci îi vine pofta cea mare de joacă. Îmi lipesc burta de P. El îi spune povestea de seară şi parcă se linişteşte, dar imediat ce punem geană pe geană, îşi reîncepe mişcările, salturile de parcă am avea o minge de baschet între noi. Semi-dormim. Semi-vorbim. Şi ca să nu ne plictisim, începem să ne... iubim. Ca-n cântecul acela. Cred că-i unica perioadă în care Degețica participă și ea. O familie unită! Nu știu dacă înțelege ce frumusețe de timp trăiește acum.

9 comentarii:

  1. Ești atât de deschisă doar când scrii sau în realitate, în convorbiri oferi aceleași detalii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Muștele aparte, pârjoalele aparte.

    RăspundețiȘtergere
  3. ggg.... eu sper ca copilul tau sa nu citeasca postarea asta unde tu faceai sex cu sotul tau in timp ce o aveai in pincete :) nu te-ai gindit pur si simplu sa ii cinti un cintec de leagan ? - nu, ai preferat sa o legeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte MORAL şi CORECT să plasezi un comentariu ANONIM pe blogul cuiva, nu-i aşa? Şi să-i dai lecţii de etică. Eu am scris: NE IUBIM! Tu... ce ai cu dragostea noastră pe care o vezi numaidecât în... legănat? Vrabia perversă mălai stricat visează.

    RăspundețiȘtergere
  5. mult mai moral si corect decit sa il pui pe copilul tau ca si participant la un act sexual. E bolnav dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai imoral lucru e să priveşti în gaura cheii şi apoi să insişti în prostie, spunând la toată lumea despre asta. Lasă-l Aurelia, că bolnavul nu e bolnav dacă nu se apucă să molipsească pe tot omu sănătos.

    Avicena

    RăspundețiȘtergere
  7. hmm... tot scriitorii ingradesc libera exprimare ? credeam ca voi trebuie sa fiti pregatiti si pentru critici, nu numai pu lauda. De aceea manifestati-va corectitudinea in tolerarea existentei unei pareri contradictorii, stimati scriitori.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aurelia, te pomeneşti că Cititorul Anonim se supără şi se duce... de tot? Ce te faci atunci?

    Băieţel-Degeţel

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti urmaream bloggul demult, Aurelia... ai si idei bune, dar si trasnite. Cred ca in subconstient esti o fire foarte perversa, cu o sete vulcanica de atingerea placerii trupesti. Aici, chiar ai murdarit copilul care il porti in pintece, si oarecum sunt deacord cu persoana asta cu care va certati toti.

    maya, balti.

    RăspundețiȘtergere