23 mai 2012

cotidian

Când dispar de pe blog(uri) câteva zile, mă lupt cu furia laptelui. Ce-s ţâţulicile ei – o glumă! – că pot fi confundate cu bubiţele alergice care-i apar după ce mănânc dulciuri sau de la căldură. (Ce contează cauza. Când pentru mine aceste două noţiuni sunt aproape identice – o desfătare.) P a citit Omul cu şobolani  de Freud şi a visat că am fost violată şi că am murit. Îşi făcea griji cum o va creşte singur pe V. Ai mai vrea, îi zic, după ce sfârşeşte să-mi povestească visul. Respiră uşurat. Ne pupăm deasupra ei. P a pus-o în ligheanul pentru îmbăiere. O târâie pe covoare dintr-o cameră în altă. V e numai ochi şi gângureli. S-ar părea că le înţelege pe toate.  

Un comentariu:

  1. www.MagazinulCuScule.ro comercializeaza la cel mai mic pret din Romania, o gama larga de scule profesionale YATO pentru service-uri auto si vulcanizari precum si scule pentru acasa si scule pentru atelier. Printre marcile de scule comercializate, mentionam YATO, VOREL, STHOR, POWER UP, FLO, LUND.

    Avem peste 6000 de repere pe stoc din urmatoarele categorii:
    Truse de scule, Scule auto, scule constructii, scule electrice, scule electricieni, scule instalatori,scule pneumatice.
    Chei fixe, chei inelare, chei combinate, chei tubulare, chai articulate, chei reglabile.
    Ciocane si dalti, discuri abrazive, discuri circular, discuri diamantate, echipamente de protectie, imbusuri, scule masuratori, menghine si prese, rangi.
    Scule gradinarit, gratare si accesorii gratar, solutii securitate, echipamente sudura si aparate sudura, surubelnite, scule pentru taiere si aschiere, clesti si patenti, sfori si multe alte scule diverse.

    RăspundețiȘtergere